parallax background
 

Lézervágás az építészetben

A Laser Design Kft. kültéri és beltéri lézer vágott paneleket és design elemeket tervez és kivitelez.

 

Legyen szó akár kereskedelmi egységekről (üzlethelyiségek, szállodák, bárok, éttermek, szabadidő központok, irodák, pénzintézetek, stb. ), akár luxus rezidenciákról, az exkluzív minták minden környezetben különleges hatást keltenek.
A választható anyagok széles skálájával dolgozunk a sima szénacéltól a szálcsiszolt rozsdamentesig. Időtálló felületkezelés: festett, horganyzott és porszórt (szinterezett) kivitelben is rendelhetők munkáink.
Innovatív belsőépítészeti rendszerekként dekoratív térelválasztók, válaszfalak, álmennyezetek, korlátok, lépcsők és lépcsőlapok, valamint funkcionális és biztonsági rácsok és ajtók készítését vállaljuk.
Lézerrel vágott paneleket kültéren a homlokzatokhoz, egyedi és különleges külső burkolatként akár felújítási projektek keretében is fel lehet használni, valamint művészeti elemekként és a kertépítés teljes repertoárjában (dekorpanel, térelválasztó, kerti pad, kültéri bútor, grillhely, pergola, virágtartó, stb.), de a legjellemzőbb még mindig a kerítés és kapu gyártása.